11.4.2011

Stitched mailart from Tuulia

Postipoika toi minulle tänään mieluista postia, sain nimittäin Oupsin kirjekuorivaihdon Tuulialta! :)

Mä tykkään kaikista Halloween-jutuista ku hullu puurosta, joten tämä oli mulle ihan nappi kuori. Vähänkö vinkeitä nuo vihreät kurpitsat ja kummitukset. :) Tuo oranssinpunertava lanka on myös todella kaunis. Harmi, että se ei oikein noista kuvista erotu. Mitäköhän mahtaa olla nimeltään?

En ole muuten koskaan aikaisemmin saanut Halloween-aiheista kuorta, joten tämä oli siksikin mukava yllätys. Suomessa Halloween-jutut ovat monelle aika vieraita, eivätkä läheskään kaikki niitä tykkää pistellä, mutta mä tosiaan pidän tosi paljon. :)

***

The mailman was really nice today. He brought me an stitched envelope from Tuulia! :)

In case you didn't know, I like Halloween stuff really lot so this is a perfect mailart for me. I especially like the green pumpikin and the ghosts on the back of the envelope. :) The red-orange thread is also very beautiful, unfortunately it doesn't show up in the photos that well.

This is also the first Halloween mailart that I have received, and one more reason why I like this so much. Halloween is not celebrated in Finland and therefore some people over here find these really "strange". But not me. :)



Onnistuin muuten sitten pelottelemaan meidän pojankin tällä kuorella. Menin nimittäin näyttämään nuo kummitukset ja sanomaan oikein, että "huhuu, kato ku pelottavia kummituksia". Siinä sitä sitten oltiin silmät teelautasen kokoisina ja alahuuli väpättäen. Ja taas saatiin lapsiraukalle uusia traumoja.... :-O

Kaikesta huolimatta, superhypermegamahtavatkiitokset "ihan kivasta" kuoresta. ;D ;D ;P ;P
***

I managed to scare our son with this envelope. I showed him the ghosts and said "look at those scary ghosts"... And what did I get? There he was, with his huge eyes and lips trembling... Oh man, another trauma for our sweet lad.  :-O

Anyways, million thanks, Tuulia, for the lovely envelope! :D


PS. Huomaatteko, että mulla on uusi kuvaus-apulainen? ;D Joo, mä oon vähän kateellinen kaikille niille koirille ja kissoille, joita teillä muilla on. Joten mulla on nyt sitten Mr. Mato. Se on tosi eläväinen kaveri, ja mä löydän sen vähän väliä mitä oudoimmistä paikoista. ;D

Kiitos kaikille ahkerille kommentoijille, juttujanne on aina yhtä mukava lukea! :) 

***

PS. Did you notice my new photo assistant? ;D Yeah, I am a bit jealous of all the dogs and cats everyone else has. So now I've got Mr. Worm. He is such a lively guy, I keep finding him in the strangest places. ;D

Thanks for all the comments I have received lately. They are always a joy to read! :) 

7 kommenttia:

  1. Ihanan ,hirmuisen ,kamalan pelottava tuo kuori :)

    Upeat sakset ja hehkuvan värisiä nuo langat...
    Iloinen tervehdys Mr.Mato

    Olet oikein suloinen ja iloisen värikäs.
    Oikein odotan jo seuraavaa postausta ja Herra Matosen tapaamista uudelleen :D

    VastaaPoista
  2. Kyll määki tuollaisen matosen ottaisin: ei ruokinta- tahi ulkoilutushuolia ja pesukin onnistuu heittämällä koneeseen :) Hieno kuori.

    VastaaPoista
  3. Ihana kuori!
    Kiitos kiittämisestä; vein niitä L*K malleja muillekin, joten pitihän sinunkin saada omasi :)

    VastaaPoista
  4. Hirmuisen ihanan pelottava kuori! Jospa se lapskin traumastaan selviäis. ;)

    VastaaPoista
  5. olipas hauskan pelottava kuori.
    Mr Mato näyttää hyvin helppohoitoiselta ja sopeutuvalta kaverilta toisin kuin meidän uudet kissanpennut. Pennut viettävät yönsä kodinhoitohuoneessa meidän oman emokissan ja sen 2 pennun kanssa. Ja kuinka ollakkaan aamulla kun Helmiina meni tervehtimään pentujaan niin Maito roikkui sivustatäytettävän pesukoneen luukun päällä ja jalka oli jäänyt saranan päälle ja sitten miuuttiin. No säikähdys oli pahinta ja nilkuttaen Maito siirtyi ruokakupilleen. Hätä ei ole kovin suuri kun ruokakin maistuu. Mr Mato ei joudu näin noloisiin tilanteisiin :)

    VastaaPoista
  6. Mr Mato on ihan mahtava kuvausassari! Kiva kuori ja tykötarpeet.

    VastaaPoista
  7. Onpas hauska kuvausapulainen tuo matonen :D, sopii tunnelmaan!
    Ihana kuori, en ole tuota söpöä kurpitsasilhuettia ennen nähnytkään!

    VastaaPoista

Thanks for your comment!!!