5.4.2011

Stitching Jardin Privé's Sampler au bouquet

Meillä on pidetty pari päivää sairastupaa ihan tavallisen kevätnuhan merkeissä, ja joka välissä kun on pojan passaamiselta ehtinyt, niin oon napannut tämän pistelyn käteeni. :) Kaiken yskimisen ja nenän niistämisen keskellä tätä on ollut ilo pistellä. :)

***

Our son has been sick for couple of days now, and I have been at home taking care of him. So every time I have had a chance, I have taken this and stitched few stitches. :) And gotta say, that this is a real joy to stitch! :)


Nuo käsityösakset ostin itselleni Pariisin ristipistomessuilta. Meikäläinen ei sentään sortunut ihan niin pahasti kuin joku toinen, mutta samaisesta pöydästä nämäkin on ostettu. Koko pöytä oli täynnä toinen toistaan kauniimpia käsintehtyjä saksia, kyllä oli vaikea valita!!!

***

I have bought these scissors from cross stitch fair at Paris. The whole table was full of beautiful hand made scissors, and it was really hard to pick just one pair. Well, some of us didn't. ;D


8 kommenttia:

 1. Eikö olekin ihana työ?! Mä en viitsis pistellä mitään muuta; nyt se on kyllä välillä tauolla...

  Kurjaa kun jouduit perumaan, näemme sitten joskus muulloin :)

  VastaaPoista
 2. Kyllä tulee kaunista jälkeä; tämä on tosiaan ylettömän ihana malli! Tekis kans mieli, mutta kun on niin paljon tehtävää odottamassa toteutumistaan...
  Ja on kyllä kauniit saksetkin :)

  VastaaPoista
 3. Ihana malli! Ja sakset ovat tosi kauniit.

  VastaaPoista
 4. Mukavasti olet edistynyt sairastelujen lomassa. Nämä siniset kukat on niin ihanat. Hauskasti meidän työt muuten "kohtaavat", kun minä tulen nimittäin alhaalta ylöspäin :) ja aika samoissa kohdissa olemme.

  VastaaPoista
 5. Kauniit sakset ja malli on myös aivan ihana.

  VastaaPoista
 6. A beautiful design and the scissors are great as well!

  VastaaPoista
 7. Mullakin on nyt tarvikkeet näihin ihaniin malleihin, vaan koska ennätäisin aloittaa...

  VastaaPoista

Thanks for your comment!!!