25.4.2011

Jardin Privé's Sampler au bouquet continues...


Tuhannet kiitokset kaikille Halloween-peittokommenteista, niitä on ollut ihana lukea. Kyllä, olen tullut samaan tulokseen, että ristipistelijät ovat maailman anteliaimpia ihmisiä, ja oupsilaiset varsinkin! ♥

Olen parin viime viikon aikana pistellyt lähinnä salaisia juttuja. Hellässä huomassani ovat olleet sekä Annen että Teijan RR:t, joista ensimmäisen deadline lähestyykin ensi viikolla, ja lähtee sitten seuraavalle pistelijälle. RR:stä ei kuitenkaan saa näyttää kuvia, joten laitan niiden tilalle näytille Jardin Privén Sampler au bouquetin edistymistä.

***

Thank you so much for all the comments on Halloween quilt, I loved reading each and everyone of them. Yes, I also believe that cross stitchers are the most generous people on earth, especially our local cross stitchers. ♥

I have been stitching secret things for couple of weeks. I have two RR's at the moment, Anne's and Teija's, and the first deadline is actually on next week. Showing photos is unfortunately forbidden, so instead of them I will show a photo of my progress on Jardin Privé's Sampler au bouquet. 

 

4 kommenttia:

 1. Tuo on niiin kaunis !
  Ja paljon olet sitä jo pistellytkin,mukavaa seurata työn edistymistä :)

  Vaikka minulla on vasta 2hassutustyötä valmiina ja keskeneräisiä siis sangen runsaasti ,tilasin kumminkin Sinun ja Outin Jardin Privee pistelyiden inspiroimana "Marquise"-samplerin ja siihen kuuluvat DMC-langat.
  Siinä on ihana
  ruusu-ovaali,prinsessalinna ja tietenkin itse Markiisitar upeassa puvussaan ja puuteroidussa peruukissaan.

  Laitoin säännöksi että saan aloittaa sen vasta kun Ruusunpunan Konfirmaatio-lahja on valmis :D

  VastaaPoista
 2. Ihana malli tämä... Milloinkahan sitä pääsis pisteleen, kun "muutama" hassutus ois viellä kesken. =D =D

  Terkkuja =D

  VastaaPoista
 3. voi voi ja pellavalle tämäkin kauniilta näyttää ja mutkalliselta.
  Saamasi Halloween-peitto on sitten komea.

  VastaaPoista
 4. Melkein tasatahtia pistellään tätä, en ole vähään aikaan ehtinyt jatkaa ja melkein samassa olen menossa :) Ihana malli tämä on kyllä!

  VastaaPoista

Thanks for your comment!!!