16.7.2013

Happy Summer!


On ne ristipistot olleet sentään mielessä, vaikka ei ole neula käynytkään kädessä sitten edellisen vaihdon. Lehtivarastoa kartutettu jälleen. :) Ja PS. Tämä malli vielä myynnissä.

***

Here's a proof that I have been thinking about stitching even though I haven't picked up a needle since my last swap. Added some magazines for my stash. :)


Muuten on kyllä tämä kesä mennyt aivan eri meiningeissä kuin aikaisemmat kesät... Olen saanut varmaan iskun päähän. Tai jotain. ;) Mukavia kesän jatkoja joka tapauksessa. ;)

***

Happy summer everyone! :)
4 kommenttia:

 1. Eri meininki voi olla välillä piristävää vaihtelua :). Pääasia, että nauttii kesästä. Sampler & antique needelwork-lehdet ovat hienoja. Itsellänikin on muutama.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä tykkään kans noista Sampler & Antique -lehdistä tosi paljon. :)

   Poista
 2. Paperilla-lehden kommentin perässä tulin :)

  Jos skräppääminen kiinnostaa niin ei kun kokeilemaan! Voi vaikka etsiä ensin itseä kiinnostavia sivuja/luonnoksia ja aloitella siltä pohjalta. Facebookissa on myös suomalainen "Skräppäyksestä hullaantuneet" -ryhmä, jossa voi vaikka kysymyksiä esittää :)

  Oulussa on jonkun verran aktiivisia skräppääjiä, joten mahdollisuutta johonkin omaan kokoontumiseen on. Itse olen Helsingistä, mutta useammin on sinne pyydetty kurssittamaan. Netin kautta kuitenkin voi myös osallistua vaikkapa Emmon kursseille.

  Mukavaa kesää!

  VastaaPoista

Thanks for your comment!!!