5.7.2013

Sea, lake, river, pond -exchange for Anne - Vesistövaihto Annelle


Vihdoin ja viimein on mun vaihto mennyt perille Annelle. :) Ihan piti jännätä, että noinkohan tuo postipoika meinaa sen hamstrata hoteisiinsa pitkäksikin aikaa. Ei ollut ryökäle edes toimittanut Annelle pakettikorttia!

Minä sitten pistelin Annelle The Sampler Girlin mallin "By the Ocean with Jane Austen". Joka on siis tismalleen sama malli, jonka sain Virpiltä tässä vaihdossa. Onkohan meillä kenties kulkeneet ajatukset samaa rataa? :)

Mallia muokkasin sen verran, että lisäsin noita laineita alas ja kirjoitin sinne tekstin "Jane Austen" (jonka kirjasta tuo sanonta siis on). Anne kun on kova Austen-fani, niin tämä sopi minusta hänelle kuin nakutettu. :)

***

I finally received a word that Anne has received her swap. :) I almost thought that the post office had lost the swap, but thankfully no. 

I stitched her The Sampler Girl's "By the Ocean with Jane Austen". It's the same design I received from Virpi in this swap, can you believe it? She has obviously read my mind. :) 

I changed the model a bit; I added more waves and wrote "Jane Austen" to the bottom. Anne is a huge Austen fan so I thought this was perfect for her.

A little sea bathing would set me up forever - Jane Austen -


Meidän poitsu seurasi tietysti silmä kovana pistelyn edistymistä (niin kuin aina), ja yhdessä välissä kysyi, että "miksi sinä pistelet Annelle noin äkäistä merenneitoa". Minä ihmettelin, että miten niin äkäistä, ja oli kuulemma silmät liikaa sirrillään. Että sori nyt vaan, Anne, mutta sulla on nyt sitten äkäinen merenneito. :D

***

My son was following my stitching one evening and suddenly he asked me why I was stitching an angry mermaid. Apparently her eyes made her look like that. So Anne, I'm sorry, but you are now the owner of the angry mermaid. :D


Niin, ja mulla on nyt sitten kaksi samaa mallia, että toinen on myytävänä (5 € sis. pk). Nakkaa meiliä, jos kiinnostaa. 

Oikein lämpimiä kesäpäiviä kaikille. :)
***

That's all for now ladies and gents. :) I'm hoping to get a little sea bathing myself in the next couple of weeks (or if not a sea atleast a lake bathing). So by for now and take care of yourselves. :)10 kommenttia:

 1. Onpa hieno äkäinen merenneito

  VastaaPoista
 2. Kauniit vihdot sekä Virpiltä samasi ja Annelle lähettämäsi-minusta merenneito on kaunis eikä yhtään kiukkuinen.. hän laulaa varmaan silmät kiinni lauluaan aalloista,tuulesta ja kauniista kaloista :)

  VastaaPoista
 3. Kyllä olet kauniin tyynyn viimeistellyt, merenneidon vihreä lanka on erityisen kaunis!
  Ja Virpiltä saamasi paketti on myös hieno, kiva vaihto teillä:)

  VastaaPoista
 4. Hauska vaihto:) Lasten kommentit ovat niin mainioita. Minunkin mielestäni tuo on haaveellinen.
  Kesäisiä terveisiä!

  VastaaPoista
 5. Ihana pistely.
  Jospa se merenneito vaan pitää silmiä kiinni ja nauttii merituulista :-D. Tuo Jane Austenin nimi oli hyvä lisäys.

  VastaaPoista

Thanks for your comment!!!