5.10.2011

My autumn RR is here!

Heippatirallaa!

Laiskotuttaako teillä toisilla koskaan tämä blogin pito? Mulla laiskotuttaa. :) Alkuaikoina, vuonna 2006, sitä oli ihan täpinöissään päivittämässä joka risausta, mutta nykyään tämä bloggaaminen ei ole enää niin hehkeää. :) Eikä aikakaan tahdo oikein riittää, kun olisi niin paljon muutakin tekemistä. :) Mutta eipä tätä sitten toisaalta malta jättää kokonaan poiskaan, koska kaikki omat käsityöt ovat täällä niin hyvässä "jemmassa". :)

Näytettävää olisi aika paljon, mutta aloitetaan vaikka oupsilaisten RR:llä, joka kotiutui minulle jo... Elokuussa? Kröhöm. Pikkuisen mennään siis jälkijunassa, mutta haittaako tuo?

***

Hi everyone! 

Do you ever feel lazy about blogging? I do. :) In the beginning, year 2006, I was so excited about blogging and updating was such a pleasure. But nowadays there is just so much more to do and blogging is just not my top priority anymore. :) But then again. I just don't have a heart to stop blogging completely, because all of my crafts are here, safe and sound. :)

I have so much to show you, but let's begin with the RR I received back in... August? As you can see I am a bit late, but... better late than never. :)


RR-neitsyys on siis mennyt, sillä tämä oli elämäni ensimmäinen RR, johon osallistuin! Jee! Ja miksipä ei, kun osallistujina olivat niinkin mukavat oupsilaiset kuin Anne, Marja ja Teija. Kaikki saivat valita itse aiheen omalle RR:lleen, ja halutessaan laittaa myös malleja/lankoja mukaan. Minä valitsin omaksi aiheekseni syksyn ja tyyliksi LHN/CCN/Tralala...

Itse pistelin alhaalle reunuksen ja neitokaiset pistelivät minulle taloja syysmaisemalla. Aluksi suunnittelin, että pistelisin reunuksen myös ylhäälle, mutta ei tämä kyllä mitään lisäyksiä tarvitse. Tämähän on aivan täydellinen! Kiitos teille vielä kerran, tämä on niin kaunis! Kehyskin on jo valmiina odottamassa, ja ehkäpä saan tämän jopa seinälle loppukuun tapaamiseen. :)

***

So I have lost my RR-virginity, because this was my first RR! Yippee! And why not because other participants are from our local stitch group; Anne, Marja and Teija. Everyone got to choose a topic for their RR and I chose autumn with LHN/CCN/Tralala style. 

I stitched the border and the ladies stitched different houses with autumn theme. I planned on stitching a border above the RR as well, but when I got this back, I dropped my plan. This is perfect just the way it is now! Thank you once again, this is so beautiful! I have already picked up the frame for this, and hopefully I will have time to frame it for our meeting at the end of this month. :)


Alempana vielä minun pistelyitä toisten RR:iin. Näitä oli kyllä hauska pistellä! Oikeastaan oli ihan mukavaa, että osallistujia oli tällä kerralla vain neljä, ja pistelyn koko määrätty ennalta aika pieneksi. Se kun mahdollisti sitten sen, että pistelyaikaa oli runsaasti ja kuitenkin työt valmistuivat ihan kohtuunopeasti. :)

***

Below are my stitched pieces for other RR's. It was so fun to stitch these! I am actually quite glad that there were only four participants and the stitching area was already determined to be quite small. It meant that there was plenty of time to stitch and each piece was actually quite fast to stitch. :)


Ensimmäisenä minulle tuli Annen pöllötyö. Anne oli pistellyt jo valmiiksi tuon vasemman puoleisen pöllön, ja minä sitten pähkäilemään, että mikä siihen viereen. :) Omat pöllöt ja puu on mukaeltu LHN:n The Counting House -mallista. Ja kun pistelytilaan jäi aika paljon tyhjää puun lisäksi, niin lisäsin sinne sitten "pensaita" ja  samanlaisia syksisiä lehtiä, kuin Annen omassa pistelyssäkin oli.

***

I received Anne's owl RR first. Anne had already stitched the owl on the left. My owls and the tree are modified from LHN's design The Counting House. After stitching the tree there was quite a lot of empty space left, so I added some plants and the same kind of autumny leaves that Anne had stitched in her own piece.


Seuraavaksi sain työn alle Teijan RR:n, johon olikin jo valittu mallit. Että ei kun suoraan pistelemään Tralalan ihanaa talvista lammasmallia. Tämä oli todella kiva ja nopea pistely, olisin ihan hyvin voinut jättää tämän työn vaikka itsellekin! :)

***

The next RR was Teija's and she had already chosen the designs for the RR. So I started stitching Tralala's winter sheep right away. It was a really lovely piece and very fast to stitch, one that I could have easily left for myself. :)


Viimeisenä minulle tulikin sitten Marjan työ, jossa oli myös mallit valittu valmiiksi. Aiheena olivat Margaret Sherryn kissat, ja minulle viimeisenä oli jäänyt ihanan kesäinen malli. Tämä oli oikeastaan mulle ihan hyvä malli, sillä viime kesänä on jäätelöä uponnut aika lailla. ;D

***

Marja's RR was the last one and she had also chosen the designs. Her theme was Margaret Sherry's cats, and I was left with a cat with an ice cream cone. This was actually a perfect piece for me, because I have eaten tons of ice cream last summer. ;D

Kuva lainattu Marjan blogista. Photo borrowed from Marja's blog.

Kaikki valmiit työt on esitelty mm. Marjan blogissa, joten käykäähän kurkkimassa. :) Ihanaa oli osallistua, hyvin meni, ja kukas tietää vaikka toiseenkin RR:ään vielä pääni työnnän. :)

Niin, ja kiitokset vielä erikseen kaikille aikaisemmista kommenteista. Mukava nähdä, että jaksatte täällä vierailla. :)

***

All of the RR's are shown at Marja's blog, so please go and have a look. :) I had wonderful time participating, as far as I know everyone was happy, and who knows, maybe I will take part in another RR sometime in the future. :)

Oh, and special thanks for all the previous comments. I'm glad to see that you are still visiting my blog. :)


16 kommenttia:

 1. Kyllä laiskottaa!
  Tosi upeita nuo kaikki RR pistelyt!

  VastaaPoista
 2. What a beautiful, gorgeous Autumn RR...it is stunning!

  VastaaPoista
 3. No jopas onkin, upeita! (Jos bloggailu laiskottaa, niin taukoa vain peliin - kyllä se siitä taas joskus maistuu:).)

  VastaaPoista
 4. Oletpa tehnyt upeita töitä. Mahtava tuo Autumn is here.

  VastaaPoista
 5. Ihania nuo kaikki rr-pistelyt. Tosi nätin kankaan olet löytänyt kyllä tuohon omaasi.

  VastaaPoista
 6. Mulla jää valtaosa neuleista polkkaamatta juurikin tuon laiskotuksen vuoksi. Ja kun ne mun neuleet on yleensä niin perushuttua.

  Ihanat RR:t. Tuo Counting Housen pöllö on niin mainio (muistan sitä ihastelleeni jo silloin kun omaani pistelin). Tosi hyvin sait mätsäämään oman pistelysi Annen pöllön viereen. Tralaat on myös niin ihania ! Oma RR:si on kyllä myös onnistunut kokonaisuus.

  VastaaPoista
 7. Ihan mykistävän hieno tuo syys RR ja upeita kaikki muutkin :) :)

  VastaaPoista
 8. Hauska oli sinulle pistellä ja upea kokonaisuus tuosta tulikin! Ja kiitos kun pistelit minulle=o)

  VastaaPoista
 9. Kaikki RR:t tosi kauniita, upeat kokonaisuudet olette pistelleet toisillenne.

  VastaaPoista
 10. Ihanat syksyiset talot! Ja kaikki muutkin työt ovat tietty kauniita. :)

  VastaaPoista
 11. Älä huoli välillää saa olla "polkkaamatta"! =) Ihania kokonaisuuksia tuli ja tulee noista meidän RR:istä... Onks ens vuonna RR:ää? ;)

  VastaaPoista
 12. onpas hienoja pistelyjä:)
  meikäläiselläkin taitaa tämä blogihomma laiskottaa, niin ja taitaa moni muukin työ ? ;)

  VastaaPoista
 13. On kyllä ihania kaikki nuo tekemänne RR:t!

  VastaaPoista
 14. Laiskottaa aina välillä ja välillä vain tuntuu, että ei ole mitään uutta tapahtunut. Nykyisellään harmistuttaa, kun niin moni kiva pistelijä on suunnilleen laittanut pillit pussiin, kun tahti on harventunut olemattomiin. Ois niin kiva lukea muiden pistelijöiden juttuja, kun ei noita livepistelykavereita ole yhtään.

  Ihania pistelyitä kaikki esittelemäsi. Ja omastasi tulee kyllä uberhieno.

  VastaaPoista

Thanks for your comment!!!