9.10.2011

Heart exchange


Oupsilaisten kanssa jälleen kerran vaihdeltiin pistoja. Tällä kertaa aiheena oli sydänvaihto, jossa pistelyn piti olla sydämen muotoinen (viimeistellä sai miten halusi) ja mukaan piti laittaa kaksi sydämellistä lahjaa.

Minä sain vaihdon Ullalta. Kerta kaikkisen ihana ihminen, joka asuu meistä muista vähän kauempana, ja jota näkee aivan liian harvoin! Ja upean vaihdon sainkin, katsokaas vaikka! Ihanasti on Ulla oivaltanut, että sydämellinen lahja voi olla muutakin kuin sydämiä. :) Kiitos vielä kerran, tämä on niin kaunis!

***

We had an exchange in our local cross stitch group again. This time the theme was hearts; the stitching had to be the shape of a heart and there had to be two cordial (hearty?) gifts also.

I received my exhange from Ulla. What a lovely person, who lives too far away from the rest of us, and whom we don't get to see often enough! I received the loveliest exchange from her, have a look! Thank you once again, this is so beautiful!

Itse pistelin samaisessa vaihdossa Minnalle, josta voi kyllä sanoa aivan samat sanat kuin Ullasta. Minna, sinulle oli niin mukava pistellä, olit kyllä mielessä joka hetki kun tätä pistelin! Voit uskoa, että aika useasti olen muistellut meidän shoppailuhetkiä Pariisin messuilla! :)

***

I stitched my heart exchange for Minna, whom I could describe with the same words I described Ulla. Minna, I really liked stitching this exchange for you and you were in my mind every minute while I stitched this! I have so many times remembered our shopping at Paris' cross stitch fair, we had such a wonderful time there! :)
Meidän Puppe se jaksaa poseerata valokuvissa, on se reipas koira! :D Jos tuo koira muuten joskus katoaa, niin se on ihan varmasti maailmanloppu meidän 5 v. jätkälle. On sitä eräänkin kerran paruttu illalla kotona, kun koira on syystä tai toisesta unohtunut päiväkotiin... Syvä huokaus.

Kiitokset kaikista kommenteista niin RR:n kuin Halloween-pistelyiden osalta. Mukava noita kommentteja on lukea, sitä ei käy kieltäminen, ja ihanaa, että jaksatte käydä täällä vielä vierailemassa! :)

Oikein kirpakoita syksyn aamupakkasia kaikille! :)

***

Puppe is such a wonderful photo assistant, isn't he! :D Oh man, if that dog ever disappears, it would probably be the end of the world for our 5 yo son.

Thank you so much for all the comments on the RR's and my Halloween finishes. There's no denying that I love reading your comments and I love the fact that you still visit. :)

Until next time!

6 kommenttia:

 1. Ihanuuksia! Sydämet on aina vaan niin viehättäviä

  Niin kivoja on sun Halloweenitkin, oot kyllä tosi fani :)

  VastaaPoista
 2. Tosi kaunis tuo Ullan pistely ! Mä tykkään tuollaisista simppeleistä(kin). Sinun pistelysi Minnalle ei kyllä yhtään "häpeä" rinnalla !!

  VastaaPoista
 3. Kauniita molemmat työt ja viimeistelyt viimeisen päälle:)

  VastaaPoista
 4. kauniin pistelyn sait Ullalta,. mutta olitpa tehnyt itsekin hienon työn parillesi:)

  VastaaPoista
 5. Upeita molemmat! Sydän on ihana muoto ja siihen löytyy paljon kauniita pistelymalleja.

  VastaaPoista
 6. Ihanat sydänmallit ja sievät viimeistelyt molemmissa.

  VastaaPoista

Thanks for your comment!!!