9.3.2013

Spring Sampler finished


No enpä ois ikinä uskonut, että tämä KUÄK näin nopeasti valmistuu! Tämä viikko on ollut taas ufoutuneiden töiden pistelyviikko ja kun telkkarin edessä piti istua napottaa, niin pistelin tämän vähän niin kuin vahingossa valmiiksi. :)

Positiivinen yllätys oli se, että kun sain tuon linnun pisteltyä, niin se ylärivien sinisten lankojen väriero ei enää haittaakaan ollenkaan. Kummallista, mutta niin hyvä juttu kuitenkin! Nyt tämä näyttää todella kivalta ja olen tosi tyytyväinen, että sain valmiiksi. :) 

***

Well, I never thought I would finish my next Mother of all UFO's project so fast! This week has been UFO week and I sort of accidentally finished this while watching tv. :)

And it was a positive surprise that when I finished stitching the bird the blue threads on the top don't seem that bad anymore. Strange, but such a good thing. This actually looks really good now and I'm so pleased that I finished this. :)Pari päivää sitten saatiin 20 cm lisää lunta, joten sitä alkaa olla ihan kiitettävästi. :D Mutta onneksi tuo pallo on jo alkanut näkymään taivaalla päiväsaikaan, ja se jos mikä piristää elämää kummasti. Ihanan aurinkoisia kevätpäiviä kaikille teille kivoille ihmisillekin. :)

***

It actually snowed about 20 cm more just the other day, but you can tell that the spring is coming from the way sun is shining during the day. :) Happy spring days for all of you wonderful people. :) 2 kommenttia:

  1. A beautiful finish just in time for spring. I love the color of the tulips. Stunning!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Thank you so much. :) I also love the colour of the tulips. :)

      Poista

Thanks for your comment!!!