7.7.2011

Jardin Privé's Sampler au bouquet - stitched in May

Alla olevat kuvat olen ottanut Toukokuun loppupuolella ja sen jälkeen on tämä työ jäänyt vähän niin kuin unholaan. On pitänyt pistellä ihan muita juttuja välillä, salaisiakin. :)

***

I have taken the photos below at the end of May and I have sort of forgotten about this after that. I have been stitching other pieces in the meantime, some secrets as well. :)Kuvausassistenttina minulla oli tällä kertaa Puppe, yksi meidän perheen kolmesta kultaisesta noutajasta. Juu, olen edelleenkin kateellinen kaikkien muiden lemmikkieläimistä... ;D

Mukavaa kesän jatkoa teille kaikille ihanille ihmisille! Minä jatkan kesäloman viettoa kirjojen, elokuvien ja (tietysti) pistelyiden parissa. :)

***

My photo assistant is Puppe, one of our three golden retrievers. Yeah, I'm still jealous of all the pets of other stitchers. ;D

So, it's bye for now, and I hope everyone single one of  you will have a lovely rest of the summer. :) I will continue my summer vacation with books, movies and (of course) stitching. :)

16 kommenttia:

 1. Upea pistely! Kalajoella Tuulia pisteli tätä samaista sampleria ja hienolta näytti. Suloiset koirat teillä =D Meilläkin on vhän samansortin lemmikkejä läjäpäin, kun oikeaa ei voi ottaa.

  VastaaPoista
 2. Tuo malli on niin kaunis! Lemmikkikateutta lievittääkseni kerron, että tänään Etta pääsee "miehelään" -hui! Toivottavasti onnistuu ja meille tulee syksymmällä pikkupentusia.

  VastaaPoista
 3. Hyvältähän se pistely näyttää, kuinkahan iso siitä tulee, kun sehän on vielä pellavalle ;)

  VastaaPoista
 4. Juupajuu, Minna, hiero nyt vielä suolaa haavoihin! :P

  Kyllä tuosta pistelystä ihan kiitettävän kokoinen tulee valmiina. Onneksi on kuitenkin suht nopea pistellä, kun nuo pienet alueet valmistuvat niin nopeasti. :)

  VastaaPoista
 5. Kiva kun laitoit väliaikakuvan. Hienosti sinulla on edennyt ja kakkososaakin olet jo noin paljon ehtinyt pistellä. Perässä tulen edelleen, ykkösosa on valmis, seuraavaksi välikuvat. Toivon, että loman aikana minullakin työ edistyisi vähän joutuisammin, ihana tuota työtä on kyllä pistellä.

  VastaaPoista
 6. Tuo on niin ihana malli!

  Ihan paras kuvausassari sullakin on, ei ookaan kellään muulla samanlaista :)

  Kivoja luku- ja pistelyhetkiä, samoilla linjoilla täälläkin.

  VastaaPoista
 7. Oi miten paljon olet jo tehnyt... upea työ :)

  Puppe lepäilee niin kiltisti kun kuvaat pistelyä.
  -varmaan tosi kiltti koira,tottelevainen ja syliteltävän suloinen.

  VastaaPoista
 8. Kauniin näköinen pistely. Suloinen Puppe! Terkut meidän Filolta! :-)

  VastaaPoista
 9. Kauniilta näyttää työsi. Kuvausassistentti näyttää ottavan toimensa tosissaan, mutta silti rennosti. Suloiset kultaiset noutajat.

  VastaaPoista
 10. Ihana pistely ja todella herkulliset värit siinä!

  VastaaPoista
 11. Hyvältä näyttää pistely! Meillä on tuollainen samanmerkkinen elukka isossa koossa ja se tuo sisälle kasapäin hiekkaa ja säkkikaupalla karvaa.

  VastaaPoista
 12. Ihania (ja voin kertoa, että paljon vaivattomampia) lemmikkejä sinulla. Säästyy murheiltakin, vaikka jää kyllä paitsikin jostain ihanasta. =) =( Minunkin mieleni tekevi aloittaa tuota mallia, mutta ei... Pitäs saada niitä entisiä alta pois. =D

  VastaaPoista
 13. Pupelle terkkuja kaimalta ja kaiman perheeltä!

  VastaaPoista

Thanks for your comment!!!