1.1.2010

Frosty couple finished

Ollaan täällä pisteltykin joululomalla. :) Kolme työtä on itse asiassa saatettu loppuun, mutta ihan kaikkea ei voi vielä näyttää. :)

Tämä Country Cottage Needleworksin Frosty Couple on yksi valmistuneista. Ja oliko yllätys, että jälleen kerran otin liian vaalean kankaan CCN:n mallille? Lumihiutaleet eivä tahdo oikein erottua kankaasta (itse asiassa kuvassa erottuvat paljon paremmin kuin luonnossa) ja mietinkin jo, että pitäisköhän laittaa vaikka jotain valkoisia helmiä tms. noihin päälle? Saas nyt nähdä kehtaanko. ;)

***

I have been stitching, honest! :) I have actually finished three pieces but can't show all of them yet. :)

This Frosty Couple by Country Cottage Needleworks is one of the stitched pieces. And surprise, surprise. Once again I took too light fabric for CCN design. The snow don't show up properly (you can see them much better in the photo) and I was just wondering if I should add some pearls or something to enhance them. :)


 

3 kommenttia:

 1. Söpö malli! Hankalaa tuo kankaan valinta näköjään noihin malleihin monesti, mutta kyllähän nuo hiutaleet ainakin kuvassa erottuvat!

  VastaaPoista
 2. Iik,miten suloinen.Pehmeän pastelliset, talviset värit.
  helmet kuulosti hyvältä idealta tuomaan lisää näkyvyyttä hiutaleisiin..

  VastaaPoista
 3. Samikset täällä taas pistelee ja esittelee samoja juttuja :).Mikä kangas sulla on tuossa? Pistelin helmenharmaalle ja näkyy valkoinen just sopivasti, pitkään kyllä mietien onko oikea valinta, mutta ihan olen tyytyväinen.

  VastaaPoista

Thanks for your comment!!!