7.1.2010

Cross stitch hopes for 2010

Toivon, että vuonna 2010 minä
 • osallistun vähemmän ristipistovaihtoihin. (Joopatijoo, saman lupauksen tein viime vuonna ja mehtään meni, että humisi.)
 • keksin mitä ihmettä teen noille UFOutuneille töille. (Pari niistä on sellaista, joista tiedän jo nyt, että en varmasti tule pistelemään niitä loppuun. En oikeastaan edes tykkää niistä enää. Annanko pois???)
 • saan tuon pisteltyjen, mutta viimeistelemättömien töiden pinon katoamaan kokonaan. (No, tämä olikin lista toiveista eikä lupauksista...) 

***

I hope that in 2010 I will
 • participate in less cross stitch exchanges than I did previous year. (Yes, I made the same resolution last year and how did I do? Baaad.) 
 • somehow find out what to do with my UFO's. (There are couple of things I know I will never stitch them, I don't even like them anymore. Should I just pass them along?)
 • get rid of my pile of unfinished but stitched pieces. (Yeah, this is a list for hopes, right?)

4 kommenttia:

 1. Hyviä toiveita ja on kyllä paljon järkevämpää toivoa kuin luvata :) UFOt kiertoon vaan, minä ainakin olen päättänyt, että en pistele mitään sellaista loppuun mitä ei huvita pistellä :) Tosin nuo omat isot UFOni ovat suurimmalta osin sellaisia, että aion ne joskus pistellä, mutta pikku-UFOja on sitten kyllä lojumassa...

  VastaaPoista
 2. Ihania lupauksia ja ne todellakin ovat vain lupauksia :)

  VastaaPoista
 3. Onneksi lupaukset ovat vain lupauksia :D

  VastaaPoista
 4. Ja ainahan voi järjestää UFO-ringin jos tarpeeksi sisuuntuu. Omilleni aina välistä sitä uhkausta vilauttelen jolleivät älyä valmistua joskus ;)

  VastaaPoista

Thanks for your comment!!!