17.7.2014

Muistilappuja - Sticky notes


Ei taida kovin moni tietääkään, että mä olen aivan toivoton kaiken paperitavaran suhteen. Olen ollut jo lapsesta asti. Mulla on aivan järjettömät laatikot täynnä skräppäystavaraa (enkä skräppää koskaan), kirjepapereita, tarroja ja vaikka mitä muuta. :) Mutta ikinä ei ole tarpeeksi. Ja sitten kun tulee näin ihania juttuja vastaan, niin eihän sille vaan voi mitään, että klikitiklik ja sitten jo kohta postipoika juokseekin selkä vääränä. :)

Bookdepositorystä tuli tällä kertaa näin ihania muistilappuja. Ja tuota kauppaa voin kyllä aivan varauksetta suositella kaikille, sen verran hyvää palvelua olen saanut heiltä jo monen vuoden ajan. :)

***

I doubt that many of you know this but I am absolutely crazy about all of the paper stuff. I have been since I was a child. I mean I've got boxes full of scrapbooking stuff (and I never scrapbook), stickers, writing paper and everything else. :) But I never have enough. And when you come across something cute like this, you just can't help but click-click-click and then couple of days later... ta-daa. :) 

I found these from Bookdepository and I can highly recommend them for everyone. I have received nothing but excellent service from them over the years. :)

Oikein iloista kesän jatkoa kaikille! :)

***

Happy Summer Days for everyone! :)9.7.2014

Käsityövaihto Ritvalta - Craft exchange from Ritva


Ritva muisti mua toisellakin Oupsin vaihdolla, nimittäin käsityöaiheisella vaihdolla. :) Ritva oli pistellyt ja ommellut minulle pinkin unelman, projektipussukan. Tähän mahtuu pistelyt tosi hyvin, on tosi reilun kokoinen. Ja tuo vaaleanpunainen kangas on aivan älyttömän pehmoista samettia. Oolalaa. :)

***

I received another exchange from Ritva too, a craft related exchange. Ritva made me this pink dream project pouch. My projects will fit in here perfectly, this is really big. And the pink fabric is the softest velvet ever. Tralala - Miss Bobine

Lisukkeetkin ovat aivan sääntöjen mukaiset. :) Kiitos, Ritva! ♥

***

These were in the exchange as well. :) Thank you, Ritva! ♥


Vaihdon mukana piti olla myös joku käsityöaiheinen runo, laulu, sanonta tms. ja tämän häävalssin sanat löysin Ritvan kirjeestä. :) Mulla piti tietysti juutuubittaa tämä, koska en muistanut kuulleeni tätä ennen. Ja nyt se soi tietysti päässä koko ajan. :)

Pikku midinetti

Kaikista kauneimman kankaan, puvuiksi ommella saan.
Toiveeni pujotan lankaan, toivon, toivon...
Öisin mä unessa seulon, aarretta hiekasta maan.
Päivisin pukuja neulon, toisten, toisten vaan.

- Jos, toiveeni mun, täyttyä vois, tahtoisin vain
pään hunnutetun, kellot kun sois hääsunnuntain.

Kätköissä ullakkohuoneen, morsiuspuku jo on.
Unteni tiedän sen luoneen, toivon, toivon...
Päiväni liittyvät lankaan, toisille ommellessain,
katsellen poimuihin kankaan, toisten, toisten vaan.

- Jos, toiveeni mun, täyttyä vois, tahtoisin vain
pään hunnutetun, kellot kun sois hääsunnuntain.

Synttärivaihto Ritvalta - Birthday exchange from Ritva


Oupsin synttärivaihto saa jatkoa, kun sain myös Ritvalta jokin aika sitten synttärivaihdon. :) Ja edelleenkin mulla on ne synttärit vasta syksyllä. :D

Hirveen nätisti se kysyi multa ensin, että mitä mieltä mä olen aiemmin (siis ei vaihtoa varten) pistellyistä jutuista ja kun mä sanoin, että ei mua ainakaan haittaa pätkääkään, niin sitten kuului vaan semmoinen ilon hihkaisu ja mulle tyrkättiin tämä käteen. :) (Sitten kyllä hihkuin minäkin.) :)

***

Our local stitchers birthday exchange continues when I had the exchange from Ritva too. :) And my birthday is still in the autumn. :D

She asked me so nicely how I feel about things stitched before (not for this specific exchange) and when I said that I really don't mind, she just sort of gave me an excited howl and pushed this into my hands. :) And so I started howling too. :)


Siis tämähän on aivan järettömän iso.

***

I mean. This is huuuuuge.

 

Ja se mätsää mun Halloween-peittoon niiiin hyvin. :) Ja sitä paitsi. Nuo hämpit ei jostain ihmeen syystä haittaa mua ollenkaan... (En tajua. Olenko mä pääsemässä hämähäkkikammosta eroon?)

Kiitos, Ritva. ♥

***

And it matches my Halloween quilt so nicely. :) And besides. I don't care about the spiders at all. (Really. Am I growing out of my arachnofobia?)

Thank you, Ritva. ♥


Madame Chantilly - Volevo un gatto nero!

PS. Ja nyt sitten loput oupsilaiset ei anna mulle enää yhtään mitään pisteltyä tässä vaihdossa. Mulla on jo nyt ihan huono omatunto, kun en ole aikonut kenellekään pistellä yhtään mitään ja olen itse saanut jo kaksi pisteltyä vaihtoa...

8.7.2014

Synttärivaihto Virpiltä - Birthday exchange from Virpi

Meillä alkoi vuoden vaihteessa Oupsin porukassa synttärivaihto, jossa kaikki osallistujat lähettävät jotain kaikille toisille osallistujille. :) Ideana on, että jokainen antaa jokaiselle jotain, eikä ole pakko laittaa mitään pisteltyä tai edes käsitöihin liittyvää. vaan saa antaa siis periaatteessa ihan mitä vaan. :)

Vaihdon saa myös antaa melkein milloin vaan, ja siksipä minä varmaankin sain ensimmäisen lahjan jo kauan sitten Virpiltä. Vaikka mun synttärit on vasta syksyllä. :) :) :)

Eikö tämä olekin niin ihanan hempeä? Ja tuo pöllö se söpö vasta onkin. Kiitokset! ♥

***

There's a birthday exchange at our local cross stitch group where everyone sends everyone something. :) So basically you can give anything you like to another, there are no rules. You can also send the exchange almost anytime you want and maybe that's why I received my birthday exchange from Virpi a long time ago. And my birthday is in autumn. :) :) :)

Now isn't this a cutie pie? It's so sweet and how precious is that little owl? Thank you so much! ♥

Little House Needleworks: Peace (Little Sheep Virtues)