6.2.2013

Green keychain - Vihreä avainmenperä


Tällaisen pienen avaimenperän värkkäsin yks ilta. Vielä kun raskis laittaa avaimen perään. :D

Kukka-ilmaismallit (ja paljon muutakin ihanaa) löytyvät Sub Rosa -blogista.

***

I made this small keychain the other night. It's just that I don't know if I have a heart to use it. :D

You can find the flower freebies (and lots of other freebies) at Sub rosa blog.Ei kait siinä muuta kuin kiitokset taas kommenteista. On se vaan kiva nähdä, että täällä joku käy lukemassa. :) Itsellä on aika hurja määrä blogeja Googlen Readerissa ja en ehdi kaikkia blogeja kommentoida läheskään niin usein kuin haluaisin. Mutta aina silloin tällöin yritän tsempata ja aika todennäköistä on, että jos olet joskus saanut minulta kommenttia, niin kyllä minä blogiasi silloin luen ihan säännöllisesti. :) 

***

Once again, thanks for your comments. It is so nice to read them and see that someone visits my blog every now and then. :) I have a huge amount of blogs in my Google Reader and I just don't have the time to comment each blog as much as I would like to. But every now and then I like to make an effort and it is very likely that if I have left you a comment once in a blue moon, I am still following your blog regularly. :)5 kommenttia:

 1. Kyllä sää oot kätevä! Ihana roikotin. ;)

  VastaaPoista
 2. On kyllä nätti avaimenperä! Sinä osaat viimeistellä niin kauniisti:)

  VastaaPoista
 3. Suloisen näköinen avaimenperä. Ymmärrän hyvin, että mietit raaskitko käyttää. Jospa jostain löytyisi avain, jota käytät vähemmän :).

  VastaaPoista
 4. Onpa kaunis avaimenperä, ihanat helmet reunassa ja muutenkin! Nuo paperitalot on kyllä tosi hienoja myös, vau, kaikkea sitä löytyykin netistä :)

  Lennu

  VastaaPoista

Thanks for your comment!!!