30.9.2012

Still alive... and kicking?

Heippatirallaa pitkästä aikaa!

Blogitauko venähti näköjään "hieman" aiottua pidemmäksi... Viime syksynä tuli niin täydellinen kyllästyminen sekä ristipistoihin että tähän blogiin, että meni yli puoli vuotta ennen kuin koskin pitkällä tikullakaan mihinkään mikä edes viittasi ristipistoihin. Nyt on kuitenkin kesän ja tämän syksyn aikana pikku hiljaa taas lämmetty pistelyille, että jospa se tämä bloginkin päivittäminen tästä elpyisi. Ristipistoshoppailutkin on aloitettu tälle vuodelle, että se on jo aika hyvä merkki. ;)

***

Hi Y'all! It's been a while!

My blogging break apparently lasted "a bit" longer than I thought it would. I lost my stitching mojo so completely last autumn, that I honesty thought I might never get it back. But no worries, I have started warming up to stitching again. A very good sign is that I have started shopping stitching stash again. ;)4 kommenttia:

 1. Kiva kuulla sinusta taas, Sari. Toivottavasti innostus vaan yltyy, kunhan pääset vauhtiin =D

  VastaaPoista
 2. Tervetuloa takaisin! Mulla oli kans alkuvuosi aika nihkeää aikaa pistelyiden suhteen. Pari sovittua vaihtoa sain hoidettua, mutta siihen se sitten jäikin. Nyt taas kesän jälkeen innostus on lisääntynyt ja shoppailtukin on ihan kunnolla :-D

  VastaaPoista
 3. Kiva kun kirjoitit taas. :)
  Tiedätkö, mullakin on tuo Nantucket-malli ja tänään sain siihen langatkin... ja maailmanympärimalli on wishlistillä ja suuren himotuksen kohteena myös. :)
  Minäkin olen pistellyt viime kuukausina aika vähän, mutta se ei johdu kiinnostuksen vaan ajan puutteesta!

  VastaaPoista
 4. Mä tykästyin tuossa maailmanympärysmallissa tuohon kuumailmapalloon ja toisessa tuohon laivaan. :) Sitten kun vaan sais aikaiseksi pistellä nämä joskus. :D

  VastaaPoista

Thanks for your comment!!!