12.8.2011

The Sampler Girl: A Sweet View


Täällä sitä vaan pistellään hys-hys-juttuja. Sen verran voi varmaankin paljastaa, että yksi hyssyttely, eli Marjan RR, on valmiina, ja kunhan saadaan pidettyä RR-paljastuspippalot tuossa kuukauden päästä, niin sitten seuraa kuvia siitä. (Ja ehkä omastakin...) :)

Väliaikoina sitten pistellään omiakin juttuja, kuten tätä Sampler Girlin mallia A Sweet View. Tässä mallissa on aika ovelat värit. Nuo punaiset kukat näyttivät ensin aivan ruosteenruskealta, mutta sitten kun pisteli vihreitä lehtiä viereen, niin ne muuttuivat huomattavasti punaisemmaksi. :) Jännää. :)

***

I have been stitching secret things lately. :) I think I can say this much though; Marja's RR is already finished. We will have a RR party in about a month, so I will show you photos after it. :) 

In the meantime I have been stitching something pretty for myself and that is Sampler Girl's A Sweet View. This pattern has some wonderful colours. The flowers looked really rusty brown at first, but when I stitched the leaves next to them, they turned more red. :) How neat. :)9 kommenttia:

 1. Joo, nuo värit joskus yllättää. Itse olin aika epäileväinen, kun suteen tuli ihan violettia sekä balleriinan kasvoihin ihan ällön marjapuuron punaista ja tumman ruskeaa =D

  VastaaPoista
 2. Sampler Girlin mallia A Sweet View on upea.

  VastaaPoista
 3. Ai,ai kun tää on nätti malli,aloitin sen tammikuun hassutuksessa mutta koska on niin kivan kokoinen aloitin isommilla töillä joita on siis tehtynä edelleen vain 13/15 :)

  Minulla on tuohon valittuna vaalpun ruudullinen pellava ja väritkin on aika erilaiset..
  Tykkään kyllä tosi paljon tuosta mallin "oikesta" väristäkin..

  VastaaPoista
 4. Suloinen! Tosi kivat värit minusta.

  VastaaPoista
 5. Ihana pistely tulossa ja eka kuvan lavastus on ihana :)

  VastaaPoista
 6. Kaunis malli! Nuo Sampler Girlin mallit on kaikki ihan ihania. Söpö on tuo kuvausassistenttikin :)

  VastaaPoista
 7. Nätti malli! Meillä taitaa olla kuvausassistentin sekku :). Äitini toi sen Tessulle. Serkkua on kohdeltu hyvin, pennun naskalihampaista huolimatta :).

  VastaaPoista

Thanks for your comment!!!