19.12.2010

Iloista Joulua! - - - Merry Christmas!

Tämän iki-ihanan joulukuusen löysin Kiimingin White Housesta. Se suorastaan huusi päästä meille ristipistokoristeiden tyyssijaksi. :) Eikös olekin just eikä melkein?

***

I found this lovely Christmas tree at White House which is a decorating shop located in the neighbour village. This really wanted to come home with me, so what can a girl do... :) It's absolutely perfect, isn't it?


Kotia on löytänyt tiensä myös tämä lasimötikkä, jossa pidän saksia pystyssä. Oon jo pitkään miettinyt, että minkä systeemin keksisin saksilleni, niitä kun pyörii joka paikassa. Tämä on aivan täydellinen. :) Vielä kun löytäisin tuolle jonkun nätin aluslautasen (reiät menevät nimittäin läpi) ja saisin kaivettua kaikki sakset tuohon näytille. :) Saas nähdä joutuuko hankkimaan heti toisen samanlaisen. :)

***

I've also bought this flower frog for my scissors. I have been wondering for soooo long what an earth I could do with my scissors and this was a perfect solution. :) I still have to find a plate underneath it (the holes go all the way through) and dig out all of my scissors for the display. :) I might have to buy another one soon though... :)


Kuten huomaatte, pistelyitä ei ole (nytkään) näytettäväksi. Olen minä kyllä pistellyt ja paljon on pieniä juttuja (ja pari isoakin) näyttämättä, mutta nyt jotenkin ei vaan inspis riitä niiden kuvaamiseen. :) Niinpä taidan toivotella jo tässä vaiheessa oikein rauhallista joulua kaikille ja ennen muuta kaikkea hyvää vuodelle 2011!

***

As you can see, I (still) haven't got any stitching to show you. But I HAVE been stitching. I do have quite a few small pieces (and couple larger ones) that I haven't shown you, but I just don't have the inspiration to photograph them right now. :) So... I will leave you with Merry Christmas and All the best for the year 2011!


12 kommenttia:

 1. Metallinen joulukuusi on tosiaan ihan täydellinen r.p-koristeille,
  aivan ihana!!

  Lasipallo johon laitoit saksia on kyllä kätevä ,olen tuontapaisia nähnyt amerikkalaisissa bloggeissa..
  Niin jouluisia ja kauniita nämä kuvat,kiitos! :)

  VastaaPoista
 2. Se on kyllä just eikä melkein! Upea löytö!!! Hyvää joulua myös teille!

  VastaaPoista
 3. Kivoja löytöjä !! En ole päässyt vielä sinne White Houseen asti silloin kun se on auki...

  VastaaPoista
 4. Oi miten ihana kuusi =). Pitänee pistää korvan taakse tuo lasimötikkä ideakin, jos noita saksia kertyisi ihan riesaksi asti =) Tai no, onhan niitä jo useita, mutta silti tulee tilanteita, ettei ne ole käden ulottuvilla, kun niitä tarvitsisi.

  VastaaPoista
 5. Ihanan kuusen olet taikonut itsellesi :) Mulla pistellyt joulukoristeet roikkuvat eteisen peilissä... Samoin tuo lasimöhkäle on oivallinen ideaa :)

  VastaaPoista
 6. Aivan mahtavia, kauniita esillepanoratkaisuja!

  Rauhallista joulunaikaa sinullekin :).

  VastaaPoista
 7. Marika,
  joo, siellä on aika hassut aukioloajat... Meikä on jo oppinut, että aina täytyy nettisivulta tarkistaa aukioloajat, ennen kuin lähtee ajamaan. ;) Mutta on se sen väärti. ;)

  VastaaPoista
 8. Ihana kuusi. Ihan täydellinen pikku tyynysille.

  VastaaPoista
 9. Oikein ihanaa joulua sinulle ja perheellesi sekä "pisteliästä" uutta vuotta!

  VastaaPoista
 10. Oi kun ihania juttuja olet löytänyt! Joulutoivotuksia ei enää varmaan kannata kirjoittaa, mutta kaikkea ihanaa uuteen vuoteen!

  VastaaPoista
 11. Hyviä ja onnellisia hetkiä Sinulle vuoteen 2011!

  VastaaPoista
 12. Todellakin justiinsa juu ja jetsulleen!

  VastaaPoista

Thanks for your comment!!!