20.7.2010

Wonderful summer exchange - Ihana kesä -vaihto


Sain aivan ihanaisen pinkeepin Ihana kesä -vaihdossa Irmeliltä! :) Eikös olekin hurmaava? Malli on osa Tralalan A la belle étoilesta, ja katsokaas kuinka onkin erin näköinen kun Irmeli on vaihtanut auringon ja lintuja tuohon tähtien tilalle. :)

Tykkään tästä kyllä todella paljon ja olen monta kertaa ihaillut kuinka kauniisti ja siististi tämä on viimeistelty! :) Kiitos!!!

***

I received this lovely pinkeep in the summer exchange from Irmeli. :) Isn't it gorgeous? The design is a part of Tralala's A la belle étoile and doesn't it look completely different with the sun and birds instead of the stars? :) 

I really like this pinkeep and I have been admiring the very neat finishing quite a few times already! Thank you so much!!!


Itse lähetin vastavaihdon - yllättäen Irmelille. :D Minä pistelin pienoisen tyynyn, jonka malli on osa Little House Needleworksin Nature's Beauty'a. Irmeli on tietääkseni vielä matkoilla eikä ole vielä saanut tätä vaihtoa, mutta hän ei kuulemma lue blogiaan matkan aikana, joten saan laittaa kuvaa jo näytille. :)

Tämä oli tosi kiva vaihto. Ensinnäkin sen vuoksi, että olen iät ja ajat jo aikonut osallistua Lennun ristipistovaihtoihin - ja nyt vasta sain aikaiseksi osallistua. (Ja sittenkin piti lähettää Lennulle sähköpostia, että "laita mun nimi äkkiä sinne listaan, ennen kuin ehdin muuttaa mieltä"...) :D Ja toiseksi, aihe oli nyt vaan niin loistava, että pois ei malttanut jäädä mitenkään. ;D

***

I sent my exchange for - surprise, surprise - back to Irmeli. :D I stitched part of Little House Needleworks' design Nature's Beauty and I finished it as a small pillow. 

I have to say that I really liked this exchange. First of all, I have been meaning to take part in Leena's exchanges for ages - and I was finally able to take part. (And even then I had to send her an email saying that "please put my name up there before I change my mind"...) ;D Second of all, the topic of this exchange was so perfect that I just had to take part. :)Kesä on mennyt aika nopsaa tahtia Oulun seudulla. Ilmat ovat olleet loistavat, niin kuin varmaan muuallakin, ja täällä on nähty aivan upeita ukkosia! Tämän ristipistoblogin päivittäminen on jäänyt välillä ihan unholaan, ja luulenpa, että tahti ei tule tästä kiihtymään tulevaisuudessa... Ristipistoja on tullut kuitenkin tehtyä, osa niistä on vielä salaisuuksia ja lopuista keskeneräisistä en ole muuten vaan jaksanut ottaa kuvia.

Yhden ikivanhan pistelyn sain kuitenkin viimeisteltyä tauluksi, nimittäin tuon alla näkyvän, jo kaksi vuotta sitten valmistuneen pistelyn. Oli ihan siinä ja siinä, että en lähtenyt purkamaan ylärivin kahden talon kehyksiä, koska nuo langat erottuvat - edelleenkin - huonosti tuosta kankaasta. Mutta sitten ajattelin, että "Siperia opettaa" ja jätin ne noin. ;D

Mukavia loppukesän kelejä kaikille ja kiitokset kaikista kivoista kommenteista! :)

***

Wow, the summer has gone so quickly. The weather has been absolutely perfect here and we have seen some pretty amazing thunder storms! My blogging here at my cross stitch blog seems to be slowing down and I probably won't do any better in the near future. But I have been still stitching, some are still secrets and I have been just too lazy to photograph my WIP's.

One thing that I have done is that I have framed one ancient piece; I stitched this two years ago! It was really close that I didn't frog the borders of the two houses on the top. The threads - still - don't show up from the fabric that well, but then I thought that "naw, can't be bothered". ;D

Thanks for all the nice comments again and have a lovely rest of the summer!

Country Cottage Needleworks: 
Cottage Garden thread packs

7 kommenttia:

 1. Ihanan kesäisen vaihdon sekä pistelit että sait. Hieno taulu :)

  VastaaPoista
 2. Niin kauniita töitä täälläkin!
  Ihana Irmelin Pinkeep ja tuo pikku tyyny- niin suloinen kuin olla voi ja sievästi viimeistelty.
  Tämä kesä-vaihto oli ihan paras!! :)
  Olen kyllä ajatellut kaikista Lennun vaihdoista samoin aina vuorollaan..

  VastaaPoista
 3. Ihania vaihtoja täälläkin! Tuo pinkeep on tosi suloinen, ja tekemäsi tyyny niin ihana!

  VastaaPoista
 4. Kauniita pistelyitä kaikki! :)

  VastaaPoista
 5. Toi tekemäsi tyyny on niin söpö !! Kiva on myös Irmelin lammas-taulu. Vai Siperia opettaa.....hihih..

  VastaaPoista
 6. Kauniita ovat kaikki!!

  VastaaPoista
 7. Tosi ihania molemmat vaihdot, kiva kun osallistuit :) Tuo CCN:n malli on hieno myös!

  VastaaPoista

Thanks for your comment!!!