2.6.2010

More back stitches on Victorian Elegance

Mun Kaikkien Ufojen Äiti edistyy... pikku hiljaa. Jälkipistoja tässä on urakoitu viimeksi, tosin nyt on työ taas haudattu jonnekin pimeään piiloon kuukauden ajaksi. (Ennen kuin on taas pakko kaivaa työ esille.) ;) Järkytyksekseni kaivoin viime kerralla tämän pakkauksesta esille hirmuisen määrän pieniä helmiä (olin unohtanut niiden olemassa olon ihan kokonaan). Ilmeisesti nekin täytyy tunkea johonkin..

***

Here's my progress on my Mother of All Ufo's, the painfully slow progress. Last time I picked this up I stitched some more back stitches but now I have (once again) hid this piece somewhere for a while. ;)

Victorian Elegance 2.6.2010

Victorian Elegance 5.4.2010

Eipä sitten muuta kuin kaikille oikein mukavaa kesää! Paljon vesisadekelejä ja pistelypäiviä. ;D Vai miten se meni. ;D

***

I wish everyone has a lovely summer! Lots of rainy days and stitching time. ;D 

9 kommenttia:

 1. Ai että hyttyset oikein vielä lisääntyisivät?!?!? Äsken kävin terassille ja suuhun ne tunkevat, hyi hemmmetti. Mutta asiaan, työstä tulee kyllä tosi hieno ! Miten ihmeessä maltat tunkea sen sinne pimeään odottamaan ?

  VastaaPoista
 2. Hiihii, meillä on kans sääskiä vaikka muille jakaa. Eilen illalla takapihalla tuli jo semmoisia sarjahyökkäyksiä, että meinas järki loppua. :D

  VastaaPoista
 3. Tuo hieno Ladysi on niin kaunis,aah!
  Mulle sopisi kanssa viileä sateinen kesä mutta lapset taitaa olla eri mieltä :)

  VastaaPoista
 4. Vau, hieno työ! Minulle sopii auringonpaiste, jos lämpöasteet pysyttelevät alle 23:n :-). Tammen suojassa on mukava olla :-).

  Ihanaa kesää sinulle!!

  VastaaPoista
 5. Tuosta tulee kyllä hieno! :)

  Juu, vesisateita vaan lisää mulle, kiitos! :) Tänään oli tosi mahtavaa pistellä sohvalla ja katsella rankkasadetta ja kuunnella ukkosta. :)

  Meillä ei ole muuten sääskiä näkynyt, eivät taida näin korkealla lennellä. :) En ole kyllä tavannut niitä ulkosallakaan.

  VastaaPoista
 6. Hieno lady tulossa tuosta pistelystäsi.

  Hyttyset eivät kyllä ole niitä mukavimpia kesäkumppaneita...
  Mukavaa kesää =)

  VastaaPoista
 7. =) Joo älä viitti panna tota kaapin perukoille! Siitä tulee niiiiiiin ihana valmiina! =)

  VastaaPoista
 8. Hienolta näyttää! Ainahan voit unohtaa ne helmet vaan johonkin :) Tulee siitä ihana.

  Täällä on itikoita ihan hulluna! Kissojen ulkoiluttaminen on melkoista tuskaa, mutta täytyy varustautua aina kaulaan asti suljetulla takilla ja kunnon kengillä (ei sandaaleilla siis) ja pipokin tekisi mieli laittaa päähän :)

  VastaaPoista

Thanks for your comment!!!