3.4.2010

Kutomis-ura saa jatkoa... Knitting once more...


Meikäläisen kutomis-ura on ollut hyvin lyhyt ja vaihderikas, itse asiassa aika olematon viime aikoihin saakka. Jotakin radikaalia on ilmeisesti kuitenkin tapahtumassa, koska olen sortunut jo ruokakaupassakin katsastamaan lankahyllyt. (Joo-o, en olisi ikinä uskonut tätä päivää tulevaksi, mutta myönnettävä se on.) Ja kuvassa näkyy myös todistusaineistoa, mitä muuta on tullut ostettua (lehtien lisäksi).

Jostain ihmeen syystä menin ostamaan tätä Puro Batik -lankaa neljä vyyhteä. Siis itse asiassa ostin ensin kaksi, mutta "eihän kaksi voi mihinkään riiittää", ajatteli hän, jolla ei ole mitään aavistustakaan paljonko mihinkin menee lankaa, ja haki kaupasta toiset kaksi lisää. Ja nyt sitten kadutaan katkerasti. Tuo lanka on tosi nättiä vyyhdellä (ja varsinkin tuo ruosteen sävy), mutta ihan oikeasti meinasin heivata koko helv... pinon roskiin, kun näin miltä näyttää kudottuna. Ilmeisesti tästä pitäisi kutoa huomattavasti leveämpää, niin tuo lanka asettuisi nätimmin. Mutta noin; blääh. 

 ***

Oh yes, I have been knitting again. Or trying to knit, should I say since I truly am a beginner. This yarn has been a bit of a disappointment and I almost stopped knitting when I saw how it looked like...


Mutta periksi en anna. Aion kutoa tästä huuuuuurjan pitkän kaulahuivin (juu, nyt tiedän, että neljästä vyyhdestä tulee aaaiiiika pitkä huivi) ja sitten vähän suunnittelin, että jos vaikka virkkais jonkin näköisen pitsin kiertämään joka reunalle. Siihenkin sais kulumaan tuota lankaa. ;D ;D ;D

(Ja huomaatteko, mulla on nyt niitä bampupuikkojakin, ja niillä on muuten tosi kiva kutoa.)

***

But I'm not going to give up. I will finish this and if I still don't like it at the end, I will give it away.

3 kommenttia:

  1. Minusta tuosta tulee kyllä tosi kivan näköistä! :)

    VastaaPoista
  2. Samaa mieltä. Ei ollenkaan hullumpaa jälkeä :)

    VastaaPoista
  3. Minä myös :) eli olen samaa mieltä Marin ja Marjan kanssa. Saat varmasti aikaiseksi kivan kaulaliinan. Minäkin pidän bambupuikoilla neulomisesta. Varsinkin pyörö- sellaisilla.

    VastaaPoista

Thanks for your comment!!!