20.7.2010

Wonderful summer exchange - Ihana kesä -vaihto


Sain aivan ihanaisen pinkeepin Ihana kesä -vaihdossa Irmeliltä! :) Eikös olekin hurmaava? Malli on osa Tralalan A la belle étoilesta, ja katsokaas kuinka onkin erin näköinen kun Irmeli on vaihtanut auringon ja lintuja tuohon tähtien tilalle. :)

Tykkään tästä kyllä todella paljon ja olen monta kertaa ihaillut kuinka kauniisti ja siististi tämä on viimeistelty! :) Kiitos!!!

***

I received this lovely pinkeep in the summer exchange from Irmeli. :) Isn't it gorgeous? The design is a part of Tralala's A la belle étoile and doesn't it look completely different with the sun and birds instead of the stars? :) 

I really like this pinkeep and I have been admiring the very neat finishing quite a few times already! Thank you so much!!!


Itse lähetin vastavaihdon - yllättäen Irmelille. :D Minä pistelin pienoisen tyynyn, jonka malli on osa Little House Needleworksin Nature's Beauty'a. Irmeli on tietääkseni vielä matkoilla eikä ole vielä saanut tätä vaihtoa, mutta hän ei kuulemma lue blogiaan matkan aikana, joten saan laittaa kuvaa jo näytille. :)

Tämä oli tosi kiva vaihto. Ensinnäkin sen vuoksi, että olen iät ja ajat jo aikonut osallistua Lennun ristipistovaihtoihin - ja nyt vasta sain aikaiseksi osallistua. (Ja sittenkin piti lähettää Lennulle sähköpostia, että "laita mun nimi äkkiä sinne listaan, ennen kuin ehdin muuttaa mieltä"...) :D Ja toiseksi, aihe oli nyt vaan niin loistava, että pois ei malttanut jäädä mitenkään. ;D

***

I sent my exchange for - surprise, surprise - back to Irmeli. :D I stitched part of Little House Needleworks' design Nature's Beauty and I finished it as a small pillow. 

I have to say that I really liked this exchange. First of all, I have been meaning to take part in Leena's exchanges for ages - and I was finally able to take part. (And even then I had to send her an email saying that "please put my name up there before I change my mind"...) ;D Second of all, the topic of this exchange was so perfect that I just had to take part. :)Kesä on mennyt aika nopsaa tahtia Oulun seudulla. Ilmat ovat olleet loistavat, niin kuin varmaan muuallakin, ja täällä on nähty aivan upeita ukkosia! Tämän ristipistoblogin päivittäminen on jäänyt välillä ihan unholaan, ja luulenpa, että tahti ei tule tästä kiihtymään tulevaisuudessa... Ristipistoja on tullut kuitenkin tehtyä, osa niistä on vielä salaisuuksia ja lopuista keskeneräisistä en ole muuten vaan jaksanut ottaa kuvia.

Yhden ikivanhan pistelyn sain kuitenkin viimeisteltyä tauluksi, nimittäin tuon alla näkyvän, jo kaksi vuotta sitten valmistuneen pistelyn. Oli ihan siinä ja siinä, että en lähtenyt purkamaan ylärivin kahden talon kehyksiä, koska nuo langat erottuvat - edelleenkin - huonosti tuosta kankaasta. Mutta sitten ajattelin, että "Siperia opettaa" ja jätin ne noin. ;D

Mukavia loppukesän kelejä kaikille ja kiitokset kaikista kivoista kommenteista! :)

***

Wow, the summer has gone so quickly. The weather has been absolutely perfect here and we have seen some pretty amazing thunder storms! My blogging here at my cross stitch blog seems to be slowing down and I probably won't do any better in the near future. But I have been still stitching, some are still secrets and I have been just too lazy to photograph my WIP's.

One thing that I have done is that I have framed one ancient piece; I stitched this two years ago! It was really close that I didn't frog the borders of the two houses on the top. The threads - still - don't show up from the fabric that well, but then I thought that "naw, can't be bothered". ;D

Thanks for all the nice comments again and have a lovely rest of the summer!

Country Cottage Needleworks: 
Cottage Garden thread packs

15.7.2010

Scissor fob exchange - Oupsin saksikoristevaihto


Oupsilaisilla oli jälleen kerran - jo ihan perinteeksikin muodostunut - kesävaihto, joka vaihdettiin Kalajoen viikonlopussa. Itse en Kalajoelle tänä vuonna päässyt, koska lämmittelin sillä hetkellä vanhoja luitani Kreikan saaristossa. :) (Nii-in, vaikka Kreikka vei voiton Kalajoesta, niin kyllä mulla meinas harmittaa, koska olin jo etukäteen suunnitellut, että tällä kertaa vietän Kalajoella koko viikonlopun. No, toisin kävi.)

Ristipistovaihdot kuitenkin vaihtoivat omistajaansa, itse pistelin tällaisen saksikoristeen Ritvalle.

***

We had a scissor fob exchange in our local cross stitch group. Here's what I stitched for Ritva. Ja kun kotiuduin reissusta, niin sain Jaana S:ltä tällaisen söpöläisen. :) Jaana on pistellyt toiselle puolelle mehiläisen, joka kiemurtelee S-kirjaimen muotoisessa lentoradassa ;) ja toisella puolella on ihana kukka. Kangaskin on niin-mun-näköistä blingblingiä, että! Ja kuten huomaatte, niin käytössä tämä on heti. :)

***

And here is the cute scissor fob I received from Jaana S. I really like how she has stitched the bee flying in the shape of S, and there's a lovely flower on the other side. And the fabric - you can't really see it from the photos - what a bling bling fabric, it's perfect! :)Jaanan paketissa oli tietysti muutakin. :) Meillähän piti keksiä lahjoja KESÄ-kirjaimilla ja tällaiset paljastuivat minulle ihanan hempeästä ruusupussukasta. 

K = Kukkakirjanmerkki (hyvä, näitä ei ole koskaan liikaa)
E = Erittäin toivottu ristipistomalli (kyllä, se oli erittäin toivottu malli)
S = Salmiakkia (sori, Turkinpippuri-pussi tuhottu ennen kuvaamista)
Ä = Äidinäidin ruusulautanen Arabialta (todella kaunis lautanen)

Kiitos ja halaus Jaanalle, kaikki olivat todella mieluisia!

***

I also received some other goodies from Jaana. I really loved all of these (and the candies which didn't make it to the photo). Thank you so much Jaana!


12.7.2010

New from LHN, part 2

Sarah Street - Faithfullness
(Soooo loving this!!!)

Peppermint Twist

Tall Pines

New from LHN

Uutta Little House Needleworksilta. Liberty Belles näyttää hyvältä. :)

***

New designs from Little House Needleworks. I really like the Liberty Belles. :)

Frosty Flakes

Just Cross Stitch ornament


Singing The Blues


Liberty Belles

Ja tässä pari pikkukuvaa tulevista malleista. :)

***

And here are couple of sneak peaks. :) 

Peppermint Twist

Sarah Street - Faithfulness
(Tämä menee muuten saman tien tilaukseen. - I am so buying this one.) ;D 


New from CCN

Uutta Country Cottage Needleworksilta.

***

New designs from Country Cottage Needleworks. 

Summer at the shore

Mary Mary

Season of love (Just Cross Stitch magazine)